Földsugárzásokról bővebben

     Geopatikus törésvonal             Vízér          Szent György - Ley struktúra          Hartmann            Curry

Geopatikus törésvonal sugárzások: A törésvonalak -földkéregrepedések- mentén megjelenő sugárzásokat nevezzük törésvonal sugárzásnak. A törésvonalak a földkéreg mozgása, a rétegek eltolódása, fagyás, olvadás, belső feszültség, valamint vetődések lévén jönnek létre. Az ebből, pontosabban a Földből kilépő sugárzás az, amiről beszélünk. A törésvonal általában 10-20mm szélességű, de léteznek szélesebbek is. Hegyvidéken gyakrabban fordulnak elő a rétegtorlódások miatt, de lehetnek pontszerű források is, melyeket érctelér-sugárzásnak nevezünk. Nagyobb a probléma, ha a törésvonalban radioaktív sugárzás is mérhető, aminek az élettani hatása köztudott.

A törésvonal egészségkárosító hatása abból ered, hogy rendkívül kicsi felületen nagy mennyiségű, káros sugárzás koncentrálódik, amely borotvaélként hat az aurára.

A lap tetejére


Vízérsugárzás: A földalatti vízátszivárgásokhoz kapcsolódik. Sokan arra gondolnak, hogy a vízérnek van külön sugárzása. A víz nem sugároz, hanem csak módosítja, modulálja és polarizálja a föld belsejéből áramló energiákat. A földalatti vízszivárgásoknál a víz útja geológiailag meghatározott, vagyis mindig a legalacsonyabb energiaszintű pont felé áramlik. Az előbbiekből gondolhatjuk, hogy ezeknek a vízereknek az iránya, telítettsége változhat, esőzések után felduzzadnak, esetleg keresztezik egymást, aminek energetikai szerepe is van. Sokan tévesen a földsugárzásokra gondolva ezt az egyfajta sugárzás létezését ismerik, pedig ez csak egy a sok közül.

Egészségügyi szempontból a vízér kereszteződés jelentősen befolyásolja a sejt osztódási folyamatait úgy, hogy felgyorsítja azt.

    A lap tetejére


Szent György és Ley sugárzás:    A föld mágnesességéből adódó szabályos hálóstruktúrákról van szó. Úgy kell elképzelni, mint egy Földre vetített pókhálórendszert. A Szent György vonal nagyon erős energetikával rendelkezik, mely mindkét oldalán szimmetrikusan úgy nevezett interferencia vonalak és ezt lezáró Ley-vonal van. Különösen veszélyes ezeknek a kereszteződési pontjai, mivel itt igen erős energetikai állapotok jönnek létre. Az ilyen környezetben az ember energetikai rendszere igen gyorsan romlik. Sajnos az utóbbi időben megfigyelhető ezeknek sugárzásoknak a nagymértékű felerősödése (lásd környezeti hatások, ózon réteg, stb.).

    Szent György struktúrák léte igen régóta ismert. A papok szenthelyek építése előtt bemérték e vonalak találkozási pontjait és adott, meghatározott helyekre építették templomaikat (például: az oltárt elhelyezése). Rövid ideig az ilyen helyen való tartózkodás energetikailag feltölti az embert. Hosszú ideig viszont túltöltődéshez vezet.

Az ember a túltöltődés hatására ingerültebb, idegesebb, feszültebb lesz. Így gyakrabban törhetnek ki veszekedések is. Az idegrendszer egészére hat, ezzel kapcsolatos tünetek és problémák is jelentkezhetnek. A gyermekek ezt a túltöltődést aktivitással, állandó mozgással próbálják meg levezetni.

Betegségek okai betegségek okai betegségek okai betegségek okai betegségek okai betegségek okai betegségek okai betegségek okai betegségek okai betegségek okai betegségek okai betegségek okai

Szent György - Ley struktúra a templomoknál

 Szent György - Szent György  kereszteződéshez: katedrálisokat építenek

Ley - Ley kereszteződéshez: templomok oltára kerül

    A lap tetejére


Hartmann sávok:    A Föld pozitív és negatív mágneses erőterének találkozásainál jönnek létre, és egy térrács rendszert alkot. Ez a rendszer már háromdimenziós! A rács mérete szabadtérben 2,8 x 1.9 méter Magyarországon. A Föld pólusai felé ez a méret szűkül, az Egyenlítő felé szélesedik. A Hartmann-vonalak találkozási pontjainál ún. Hartmann-keresztek jönnek létre, amelyek a rácsrendszernek egészségtanilag a legveszélyesebb pontjai. Zárt térben a Hartmann sávok a természetes állapothoz képest jelentősen elmozdulhatnak, deformálódnak a szoba falai, berendezési tárgyai ill. más sugárzások hatására. A Hartmann sávoknak van még két nagyon érdekes tulajdonsága: az egyik, hogy 0 és 3 óra között az energia intenzitása kb. a háromszorosára megnő (ha valaki rendszeresen ebben az időintervallumban ébred fel, akkor szinte biztos, hogy Hartmann sáv halad rajta keresztül), a másik , hogy 36 óránként a K-Ny-i sávja "vándorol". Pontosan arról van szó, hogy ez a K-Ny-i sáv 6 óra körül elindul déli irányba és folyamatosan 10 óráig "vándorol". A vándorlási naptár ismerete a radiesztéziai mérések alkalmával elengedhetetlen.

    Az utóbbi években komoly kutatás folyik ebből a fajta rácsrendszernek egy pontjából (hipertéri nullpont), amelyből tiszta energiát lehet kinyerni megfelelő eszköz, műszer segítségével.

Egészség károsító hatása idegi eredetű, belső mirigyek, szervek, izületek gyulladásaiban nyilvánul meg. Jelzésként jelentkezhetnek kevésbé komolynak látszó betegségek, vagy ezek tünetei.

    A lap tetejére


Curry sugárzás:     A Curry-sugárzás (ejtsd: küri) a poláris mezőzónák találkozási pontjánál jön létre. A mezőzónák szabályos négyzetháló-struktúrát hoznak létre (mint a sakktábla, úgy épül fel). Ezek a négyzethálók pozitív vagy negatív polaritásúak és ezeknek a zónáknak a találkozásánál jelennek meg a Curry-sávok. Rácsmérete 3,5 x 3,5 méter. Ezeknek a sávoknak a találkozási pontjánál, kereszteződéseinél (Curry-kereszt) vannak az ember számára problémás pontok.

    A polarizált Curry-sávokban történő tartózkodás polaritástól függően enyhe töltő, illetve enyhe energia elszívó helyek

Egészség szempontjából a kereszteződések fontosak számunkra. Itt hasonló idegi eredetű gyulladások alakulhatnak, ki mint a Hartmann kereszteződéseknél. Esetleg még pánik és idegbetegség, ha ez a fej részénél található.

    A lap tetejére


FONTOS: Különböző használati tárgyak (pl: rossz helyre tett tükrök, ólomkristály, kristályok, kehelyformák, parabola állólámpák, kék színű üvegtárgyak, piramisok, stb.) színüktől és alakjuktól függően felerősíthetik, felgerjeszthetik a teret. Radiesztéziai mérés segítségével ezek is kiszűrhetőek!

Javaslat! Érdemes ezeket a tüneteket megfigyelni magunkon és családtagjainkon. Meg kell vizsgálni, és komolyan kell venni testünk jelzéseit, hogy elkerülhessük a későbbi súlyosabb betegségeket.

Vissza a főoldalra